Onderhoud tegen eerlijke prijs

Van onze prijs wordt uw haar niet grijs

Over Autoland Holland

AutoLand Holland is begonnen als garage met een sterke focus op autobanden, het is dan ook opgericht onder de naam AutoBand Holland. Naarmate de vraag naar regulier onderhoud steeg is het bedrijf gegroeid en uitgebreid tot een volwaardige garage. Inmiddels is de garage RDW erkend keuringsstation en mogen hier naast onderhoud en bandenwissels ook APK keuringen uitgevoerd worden.

Autoland Holland

De garage is vanaf de grond opgebouwd door door T. Yildiz. Hij is tot vandaag de dag trotse eigenaar van dit succesvolle garagebedrijf dat steeds meer mensen weten te vinden. Het garagebedrijf is strategisch gevestigd aan de Amsterdamsevaart 28 in Haarlem. Op deze locatie is het garagebedrijf goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Heemstede, Vijfhuizen en Hoofddorp.

Bandenspecialist in Haarlem

Door het grote assortiment aan op voorraad zijnde banden bent u er van verzekerd dat U snel weer op weg kunt. Van de gebruikelijke winterbanden of zomerbanden tot all-season banden maar ook tweedehands banden. ook na een lekke band helpen we u graag verder. Vaak is een lekke band nog prima te repareren. Voordat de banden geplaatst worden, worden deze uitgebalanceerd.

Afspraak maken

Contactgegevens

Autoland Holland Amsterdamsevaart 28 2032 EB Haarlem 023-2025385 Afspraak maken

Autogarage Haarlem - Autoland Holland
  • Banden verhuur
  • 2e hands banden
  • Inkoop / verkoop van auto's
  • Leenauto beschikbaar
  • Auto halen en brengen
  • Sleepdienst bij pech

Erkend APK Keuringsstation

Autoland Holland is een door de RDW erkend keuringsstation

RDW erkend APK keuringsstation Haarlem

TIJDELIJKE ACTIE!

Bent u in het bezit van een Toyota Aygo, Peugeot 107 of een Citroen C1? Dan bieden wij tijdelijk een niet te missen kans!!

Groot onderhoud €220,- incl btw.

Groot onderhoud + remschijven en remblokken voorzijde: €330,- incl btw