All season banden laten monteren

Kies voor all-season banden om het gehele jaar op te kunnen rijden

All-season banden

Naast inter- en zomerbanden zijn er ook all seasonbanden. Deze banden hebben duidelijk voordelen t.o.v. het gebruik van zomerbanden in de winter, maar komen wel tekort in vergelijking met échte winterbanden. Afhankelijk van uw winterse bestemming zijn deze banden wel of niet toegestaan. De ANWB zegt hier het volgende over: “Als de all seasonbanden voorzien zijn van het 3PMSF-symbool (Three Peak Mountain Snow Flake, Alpine- of sneeuwvlok symbool) is dat een indicatie voor winterse eigenschappen van de band.”

Grip met all-season banden

De all-season band is een compromis tussen zomer en winterbanden en zullen daarmee niet uitblinken in beiden, maar hiermee kunt U wel het gehele jaar rijden en profiteren van de zomer en winter eigenschappen van de band. Met andere woorden, U hoeft hiermee niet over te gaan tot het halfjaarlijks verwisselen van de zomer en winterbanden. Dit scheelt u opslag, tijd en geld. Zeker voor gebruik binnen Nederland volstaan deze banden prima.

Afspraak maken

Contactgegevens

Autoland Holland Amsterdamsevaart 28 2032 EB Haarlem 023-2025385 Afspraak maken

Autogarage Haarlem - Autoland Holland
  • Banden verhuur
  • 2e hands banden
  • Inkoop / verkoop van auto's
  • Leenauto beschikbaar
  • Auto halen en brengen
  • Sleepdienst bij pech

Erkend APK Keuringsstation

Autoland Holland is een door de RDW erkend keuringsstation

RDW erkend APK keuringsstation Haarlem

TIJDELIJKE ACTIE!

Bent u in het bezit van een Toyota Aygo, Peugeot 107 of een Citroen C1? Dan bieden wij tijdelijk een niet te missen kans!!

Groot onderhoud €220,- incl btw.

Groot onderhoud + remschijven en remblokken voorzijde: €330,- incl btw