Auto onderhoud en reparatie Haarlem

Autoland Holland, ook voor onderhoud en reparatie

Auto onderhoud en reparatie Haarlem

Autoland Holland is uw betrouwbare adres in Haarlem voor al uw auto-onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Onze ervaren monteurs staan klaar om uw auto de zorg en aandacht te geven die het verdient, met diensten variërend van routineonderhoud tot complexe reparaties. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoge kwaliteit service tegen betaalbare prijzen, zodat uw auto altijd in topconditie is.

Reparatie en onderhoud in Haarlem

Periodiek onderhoud is cruciaal voor het behoud van de prestaties en veiligheid van uw auto. Bij Autoland Holland bieden we een volledig scala aan onderhoudsdiensten, inclusief olieverversing, remcontroles, bandeninspectie en meer. Voor grotere reparaties, zoals het vervangen van versnellingsbakken of motorwerkzaamheden, kunt u ook op onze expertise vertrouwen.

Voorkomen beter dan genezen

Wij geloven dat goed onderhoud pech langs de weg kan voorkomen. Daarom bieden we uitgebreide controle- en onderhoudswerkzaamheden aan voor alle merken en modellen. Onze technici gebruiken geavanceerde diagnoseapparatuur om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en te verhelpen, waardoor u kunt rekenen op een betrouwbare en veilige auto.

Groot onderhoud en klein onderhoud

Of het nu tijd is voor een grote beurt of een kleine beurt, Autoland Holland zorgt ervoor dat uw auto de nodige zorg krijgt. We controleren alle essentiële onderdelen en vloeistoffen, en zorgen ervoor dat uw auto in optimale staat blijft. Vaak is het handig om het onderhoud te combineren met de jaarlijkse APK-keuring, wat wij ook voor u kunnen verzorgen.

Erkend APK Keuringsstation

Als een door de RDW erkend keuringsstation biedt Autoland Holland ook APK-keuringen aan. Onze keuringen zijn grondig en objectief, waarbij we de veiligheid en milieuprestaties van uw auto garanderen volgens de wettelijke normen.

Contact en locatie

Wanneer u de straat inrijdt, dan zijn wij de tweede garage aan uw rechterhand. Gelegen in het hart van Haarlem, nabij de Amsterdamse Poort, is Autoland Holland gemakkelijk te bereiken voor al uw auto onderhoudsbehoeften. Neem contact met ons op via 023 202 5385 en 06 53366085, of stuur een e-mail naar info@autolandholland.nl voor vragen of een offerte.

Contactgegevens

Autoland Holland
Amsterdamsevaart 28
2032 EB Haarlem
023-2025385
Afspraak maken

Ontevreden? Bel dan:
06-53366085

Autogarage Haarlem - Autoland Holland
  • Banden verhuur

  • 2e hands banden

  • Inkoop / verkoop van auto’s

  • Leenauto beschikbaar

  • Airco service

  • Schaderapport laten maken

  • Auto halen en brengen

  • Sleepdienst bij pech

Erkend APK Keuringsstation

Autoland Holland is een door de RDW
erkend keuringsstation

RDW erkend APK keuringsstation Haarlem

NU OOK AIRCO SERVICE

Koelt de airco niet meer zoals u gewend bent? Vanaf €80 vullen wij uw airco weer bij zodat u er weer koeltjes bij zit deze zomer