Grote beurt Haarlem

Groot onderhoud voor alle merken

Grote beurt bij garage in Haarlem

Een grote beurt uit laten voeren voor een schappelijke prijs doet U bij garagebedrijf Autoland Holland in Haarlem. Tijdens de grote beurt wordt de auto volledig geïnspecteerd en worden o.a. de bougies vervangen, de olie ververst en het oliefilter vervangen. Voer de grote onderhoudsbeurt uit voordat U op vakantie gaat in de zomer, of voordat U op wintersport gaat. Zo weet U zeker dat U met een veilige auto in goede conditie op weg gaat. Eventueel is een leenauto beschikbaar.

Reparatie slijtagedelen

Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn worden tijdens de grote beurt extra goed gecontroleerd. Denk hierbij aan de remblokken, remschijven, banden en de koppeling, maar ook de V-snaar met spanrol. De dikte van de remblokken kan met het blote oog vastgesteld worden, de minimale dikte van de remschijf is door de fabrikant opgegeven en kan met een voelermaat vastgesteld worden. Tijdens de wintermaanden wordt geadviseerd winterbanden te monteren, zeker wanneer U nog op reis gaat naar het buitenland. Tijdens de zomermaanden dienen de banden niet uitgedroogd te zijn en voorzien te zijn van voldoende profiel.

Tijd- of kilometergebonden vervanging

Sommige onderdelen hebben van de fabrikant een maximale levensduur meegekregen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de distributieriem. Het is belangrijk dat deze voor de maximale levensduur vervangen wordt, de gevolgen bij een riem die breekt zijn niet te overzien. Weet U al dat deze eerdaags vervangen moet worden? Bel dan voor een afspraak zodat we dit voor U uit kunnen voeren. Sommige merken hebben een distributieketting, deze hoeft niet vervangen te worden.

Reparatie van kapotte onderdelen

Gebreken die onze monteurs tegenkomen worden genoteerd zodat U de keuze heeft om dit te laten repareren of om hier mee door te rijden. Schokbrekers kunnen lek raken, maar ook onderdelen zoals de thermostaat kunnen defect gaan.

Contactgegevens

Autoland Holland
Amsterdamsevaart 28
2032 EB Haarlem
023-2025385
Afspraak maken

Autogarage Haarlem - Autoland Holland
  • Banden verhuur

  • 2e hands banden

  • Inkoop / verkoop van auto’s

  • Leenauto beschikbaar

  • Airco service

  • Schaderapport laten maken

  • Auto halen en brengen

  • Sleepdienst bij pech

Erkend APK Keuringsstation

Autoland Holland is een door de RDW
erkend keuringsstation

RDW erkend APK keuringsstation Haarlem

NU OOK AIRCO SERVICE

Koelt de airco niet meer zoals u gewend bent? Vanaf €80 vullen wij uw airco weer bij zodat u er weer koeltjes bij zit deze zomer