Grote onderhoudsbeurt Haarlem

Groot onderhoud voor alle merken

Grote onderhoudsbeurt Haarlem

Autoland Holland in Haarlem is uw professionele partner voor een grote onderhoudsbeurt van uw auto. Een grote beurt is essentieel om uw auto in topconditie te houden en om toekomstige problemen te voorkomen. Onze ervaren monteurs zorgen voor een grondige inspectie en onderhoud van uw auto, met gebruik van kwaliteitsonderdelen en -vloeistoffen, om de veiligheid en prestaties van uw voertuig te waarborgen.

Compleet onderhoud voor alle merken

Tijdens een grote onderhoudsbeurt bij Autoland Holland wordt uw auto volledig geïnspecteerd en worden belangrijke onderdelen zoals bougies, olie en het oliefilter vervangen. Wij adviseren groot onderhoud uit te voeren voordat u op vakantie gaat of op wintersport, zodat u verzekerd bent van een veilige en betrouwbare auto. Een leenauto is beschikbaar indien nodig.

Reparatie van slijtagedelen

Onze monteurs controleren alle onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals remblokken, remschijven, banden en de koppeling. Wij gebruiken specifieke meetinstrumenten om de conditie van deze onderdelen te beoordelen en vervangen ze indien nodig. Zo garanderen we dat uw auto veilig blijft rijden onder alle omstandigheden.

Tijd- of kilometergebonden vervanging

Sommige onderdelen, zoals de distributieriem, hebben een maximale levensduur. Het is cruciaal om deze onderdelen op tijd te vervangen om ernstige schade aan uw auto te voorkomen. Onze monteurs kunnen u adviseren over het juiste tijdstip voor deze vervangingen, gebaseerd op fabrieksvoorschriften en de conditie van uw auto.

Reparatie van kapotte onderdelen

Indien we tijdens de grote onderhoudsbeurt gebreken ontdekken, noteren we deze en overleggen we met u over de reparatiemogelijkheden. Dit kan variëren van het vervangen van lekkende schokbrekers tot het repareren van een defecte thermostaat. U krijgt van ons een eerlijk advies en duidelijke kosteninschattingen.

Contact en locatie

Wanneer u de straat inrijdt, dan zijn wij de tweede garage aan uw rechterhand. Gelegen in het hart van Haarlem, nabij de Amsterdamse Poort, is Autoland Holland gemakkelijk te bereiken voor al uw auto onderhoudsbehoeften. Neem contact met ons op via 023 202 5385 en 06 53366085, of stuur een e-mail naar info@autolandholland.nl voor vragen of een offerte.

Contactgegevens

Autoland Holland
Amsterdamsevaart 28
2032 EB Haarlem
023-2025385
Afspraak maken

Ontevreden? Bel dan:
06-53366085

Autogarage Haarlem - Autoland Holland
  • Banden verhuur

  • 2e hands banden

  • Inkoop / verkoop van auto’s

  • Leenauto beschikbaar

  • Airco service

  • Schaderapport laten maken

  • Auto halen en brengen

  • Sleepdienst bij pech

Erkend APK Keuringsstation

Autoland Holland is een door de RDW
erkend keuringsstation

RDW erkend APK keuringsstation Haarlem

NU OOK AIRCO SERVICE

Koelt de airco niet meer zoals u gewend bent? Vanaf €80 vullen wij uw airco weer bij zodat u er weer koeltjes bij zit deze zomer