Kleine beurt Haarlem

Kleine onderhoudsbeurt uit laten voeren

Kleine onderhoudsbeurt Haarlem

Autoland Holland in Haarlem biedt uitgebreide kleine onderhoudsbeurten aan om uw auto in optimale conditie te houden. Een kleine onderhoudsbeurt is cruciaal voor het behouden van de betrouwbaarheid en veiligheid van uw voertuig. Onze ervaren monteurs controleren uw auto zorgvuldig en voeren essentieel onderhoud uit om ervoor te zorgen dat uw auto soepel blijft rijden.

Kleine onderhoudsbeurt: essentieel voor elke auto

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt bij Autoland Holland controleren we belangrijke aspecten van uw auto, zoals verlichting, ruitenwissers, bandenspanning en profieldiepte. Afhankelijk van het merk en type auto vervangen we ook de motorolie en het oliefilter. Deze beurt is essentieel voor het onderhouden van de prestaties en veiligheid van uw auto.

Waarom kiezen voor een kleine onderhoudsbeurt

Een kleine onderhoudsbeurt is aan te raden om uw auto in goede staat te houden. Het helpt bij het vroegtijdig opsporen en oplossen van kleine problemen voordat ze groter en duurder worden. Regelmatig onderhoud kan ook de levensduur van uw auto verlengen en helpt bij het behouden van de waarde van uw voertuig.

Combineren met APK voor extra gemak

Wij adviseren om uw kleine onderhoudsbeurt te combineren met de APK-keuring. Dit is niet alleen handig, maar kan ook tijd en geld besparen. Veel van de te controleren onderdelen overlappen met de APK-checklist, waardoor u efficiënter onderhoud aan uw auto kunt uitvoeren.

Deskundige service en advies

Bij Autoland Holland werken we met een team van deskundige en ervaren monteurs die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van kleine onderhoudsbeurten voor alle merken en modellen auto’s. Wij bieden eerlijk advies en transparante prijzen, zodat u precies weet wat te verwachten.

Contact en locatie

Wanneer u de straat inrijdt, dan zijn wij de tweede garage aan uw rechterhand. Gelegen in het hart van Haarlem, nabij de Amsterdamse Poort, is Autoland Holland gemakkelijk te bereiken voor al uw auto onderhoudsbehoeften. Neem contact met ons op via 023 202 5385 en 06 53366085, of stuur een e-mail naar info@autolandholland.nl voor vragen of een offerte.

Contactgegevens

Autoland Holland
Amsterdamsevaart 28
2032 EB Haarlem
023-2025385
Afspraak maken

Ontevreden? Bel dan:
06-53366085

Autogarage Haarlem - Autoland Holland
  • Banden verhuur

  • 2e hands banden

  • Inkoop / verkoop van auto’s

  • Leenauto beschikbaar

  • Airco service

  • Schaderapport laten maken

  • Auto halen en brengen

  • Sleepdienst bij pech

Erkend APK Keuringsstation

Autoland Holland is een door de RDW
erkend keuringsstation

RDW erkend APK keuringsstation Haarlem

NU OOK AIRCO SERVICE

Koelt de airco niet meer zoals u gewend bent? Vanaf €80 vullen wij uw airco weer bij zodat u er weer koeltjes bij zit deze zomer