Kleine beurt Haarlem

Kleine onderhoudsbeurt uit laten voeren

Kleine beurt bij garage in Haarlem

Bij de kleine beurt wordt de auto van buiten gecontroleerd op verlichting, de werking van de ruitenwissers en de algehele staat van de auto. Ook wordt de bandenspanning en profieldiepte gecontroleerd. Tevens wordt afhankelijk van het merk en type auto de motorolie en het oliefilter vervangen.

Controleren binnen en buiten

Bij de kleine beurt wordt veel gecontroleerd in plaats van het periodiek vervangen van onderdelen zoals door de fabrikant voorgeschreven. Het is te adviseren om onderhoud te combineren met de APK keuring omdat er een overlap zit in de te controleren onderdelen. Dit scheelt u tijd en geld. Indien nodig is er vervangen vervoer beschikbaar zodat u mobiel blijft terwijl wij uw auto in onderhoud hebben.

Wanneer klein onderhoud?

Bij een kleine onderhoudsbeurt worden circa 35 punten aan uw auto gecontroleerd. Niet elk merk is hetzelfde en daarom verschilt dit per type. Geadviseerd wordt om uw auto minimaal 1x per jaar of na 15.000 tot 20.000 km langs te brengen bij de garage voor een kleine beurt, of grote beurt. Afhankelijk van welke eerder bereikt wordt, een jaar of het aantal km. 

Afspraak maken

Contactgegevens

Autoland Holland Amsterdamsevaart 28 2032 EB Haarlem 023-2025385 Afspraak maken

Autogarage Haarlem - Autoland Holland
  • Banden verhuur
  • 2e hands banden
  • Inkoop / verkoop van auto's
  • Leenauto beschikbaar
  • Auto halen en brengen
  • Sleepdienst bij pech

Erkend APK Keuringsstation

Autoland Holland is een door de RDW erkend keuringsstation

RDW erkend APK keuringsstation Haarlem

TIJDELIJKE ACTIE!

Bent u in het bezit van een Toyota Aygo, Peugeot 107 of een Citroen C1? Dan bieden wij tijdelijk een niet te missen kans!!

Groot onderhoud €220,- incl btw.

Groot onderhoud + remschijven en remblokken voorzijde: €330,- incl btw