Winterbanden laten monteren

Nieuwe winterbanden nodig? Grote voorraad en lage prijzen!

Winterbanden laten monteren in Haarlem

Winterbanden worden gebruikt tussen de maanden oktober en maart. In deze periode van het jaar ligt de temperatuur het vaakst onder de 7 graden en dat is wanneer de winterband optimaal tot zijn recht komt. Bovendien zijn winterbanden verplicht in o.a. Duitsland en verschillende wintersportgebieden.

Nieuwe of tweedehands winterbanden

Het kan voorkomen dat de winterbanden maar kort nodig zijn. In dat geval kunt u gebruik maken van tweedehands winterbanden. Banden die al eens gebruikt zijn, maar nog steeds in prima staat verkeren. Dat scheelt u geld en hiermee gaat u toch veilig de weg op gedurende de wintermaanden.

Goedkope winterbanden

Winterbanden zijn er in alle soorten en maten. Van bekende merken, maar ook van minder bekende merken. Minder bekende merken presteren vaak net zo goed als de bekendere merken, maar de prijs is over het algemeen een stuk aantrekkelijker. Ook goedkope winterbanden zijn goede winterbanden waarmee u veilig de winter doorkomt, of op reis kunt naar de wintersport.

Vierseizoenenbanden

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de 4 season banden geschikt voor zowel de zomer als de wintermaanden. Het is een compromis tussen beiden waarbij optimale prestatie in beide gevallen logischerwijs minder is dan een dedicated seizoenband, maar waarmee u wel het hele jaar rond kunt rijden, ook naar de wintersportgebieden. Controleer voordat u op reis gaat echter wel altijd de geldende regels voor het land en/of gebied dat u bezoekt.

Winterbanden met velg

Wanneer u nog niet eerder winterbanden aangeschaft heeft en de zomerbanden op wil slaan tot volgend jaar is het verstandig om te kiezen voor een extra set velgen. Zo kunnen de zomer en winter sets eenvoudig gewisseld worden zonder de banden van  de velgen te halen. Zeker bij lichtmetalen velgen voorkomt dit mogelijke beschadigingen aan de velg bij het keer op keer wisselen van de banden per seizoen. Een set stalen velgen voor de winterbanden maken we graag voor u in orde.

Winterbanden opslag

Bij garagebedrijf Autoland Holland in Haarlem helpen we u graag verder met het wisselen naar winterbanden en slaan we uw zomerbanden netjes op. Uiteraard slaan we uw winterbanden ook weer netjes op zodra u besluit naar zomerbanden te wisselen. Wanneer u gebruik maakt van onze banden opslag kunt u ons bellen voor een afspraak en zorgen wij dat de banden uit de opslag voor u klaar staan. De gebruikte banden plaatsen we vervolgens weer terug in de opslag voor over een half jaar. Maak snel een afspraak en ervaar onze scherpe prijzen voor het wisselen en de opslag van banden.

Contactgegevens

Autoland Holland
Amsterdamsevaart 28
2032 EB Haarlem
023-2025385
Afspraak maken

Autogarage Haarlem - Autoland Holland
  • Banden verhuur

  • 2e hands banden

  • Inkoop / verkoop van auto’s

  • Leenauto beschikbaar

  • Airco service

  • Schaderapport laten maken

  • Auto halen en brengen

  • Sleepdienst bij pech

Erkend APK Keuringsstation

Autoland Holland is een door de RDW
erkend keuringsstation

RDW erkend APK keuringsstation Haarlem

NU OOK AIRCO SERVICE

Koelt de airco niet meer zoals u gewend bent? Vanaf €80 vullen wij uw airco weer bij zodat u er weer koeltjes bij zit deze zomer