Lekke autoband reparatie Haarlem

Lekke autoband? Vaak is deze nog te maken!

Lekke autoband laten repareren Haarlem

Bij Autoland Holland in Haarlem zijn we gespecialiseerd in het snel en vakkundig repareren van lekke autobanden. Een lekke band kan stressvol en ongemakkelijk zijn, maar ons team staat klaar om u snel weer veilig op weg te helpen. Met onze geavanceerde apparatuur en ervaren technici garanderen we een betrouwbare en duurzame reparatie van uw lekke band.

Tarieven:

 • Standaard reparatie tot en met 16 inch banden: €25
 • Voor elke extra inch boven de 16 inch: €5 extra
 • Tijdelijke prop reparatie: €15

Lekke autoband? Vaak is deze nog te maken

Als u geconfronteerd wordt met een lekke band, hoeft dit niet altijd te betekenen dat u een nieuwe band nodig heeft. Veel lekke banden kunnen effectief gerepareerd worden, waardoor u tijd en geld bespaart. Wij evalueren de schade zorgvuldig en gebruiken de beste methoden om uw band te repareren, zodat u met een gerust hart de weg weer op kunt.

Lekke autoband reparatie in Haarlem

Onze reparatieservice in Haarlem is uitgerust om verschillende soorten bandenbeschadigingen te behandelen. Of het nu gaat om een kleine perforatie of een grotere beschadiging, ons team heeft de expertise en apparatuur om het probleem effectief aan te pakken. We zorgen ervoor dat uw band weer veilig en betrouwbaar wordt.

Onze reparatiemethode

Wij gebruiken geavanceerde technieken voor bandenreparatie, zoals de bandenparaplu methode. Deze methode zorgt voor een duurzame reparatie door een sterke verbinding binnen de band te creëren. Dit voorkomt dat de prop naar buiten geduwd wordt, wat de veiligheid en betrouwbaarheid van de reparatie verhoogt.

Waarom kiezen voor bandenparaplu?

De bandenparaplu reparatie is onze aanbevolen methode vanwege de veiligheid en duurzaamheid die het biedt. Deze techniek zorgt voor een perfecte afdichting aan zowel de binnen- als buitenzijde van de band, waardoor het risico op een toekomstig lek aanzienlijk vermindert. Elke band wordt grondig geïnspecteerd voordat de reparatie plaatsvindt, om te garanderen dat alleen banden die veilig gerepareerd kunnen worden, behandeld worden.

Contact en locatie

Wanneer u de straat inrijdt, dan zijn wij de tweede garage aan uw rechterhand. Gelegen in het hart van Haarlem, nabij de Amsterdamse Poort, is Autoland Holland gemakkelijk te bereiken voor al uw bandenbehoeften. Neem contact met ons op via 023 202 5385 en 06 53366085, of stuur een e-mail naar info@autolandholland.nl voor vragen of een offerte.

Contactgegevens

Autoland Holland
Amsterdamsevaart 28
2032 EB Haarlem
023-2025385
Afspraak maken

Ontevreden? Bel dan:
06-53366085

Autogarage Haarlem - Autoland Holland
 • Banden verhuur

 • 2e hands banden

 • Inkoop / verkoop van auto’s

 • Leenauto beschikbaar

 • Airco service

 • Schaderapport laten maken

 • Auto halen en brengen

 • Sleepdienst bij pech

Erkend APK Keuringsstation

Autoland Holland is een door de RDW
erkend keuringsstation

RDW erkend APK keuringsstation Haarlem

NU OOK AIRCO SERVICE

Koelt de airco niet meer zoals u gewend bent? Vanaf €80 vullen wij uw airco weer bij zodat u er weer koeltjes bij zit deze zomer