Winterbanden en zomerbanden opslag

Autoland Holland verzorgt voor u de opslag van winter of zomerbanden

Winterbanden en zomerbanden opslag

Welkom bij Autoland Holland, uw betrouwbare partner in Haarlem voor de opslag van zowel winterbanden als zomerbanden. Wij begrijpen dat het opslaan van een extra set banden thuis een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij een professionele en betaalbare opslagdienst aan, zodat u uw banden veilig en in optimale staat kunt bewaren.

Winter- of zomerbanden opslaan bij Autoland Holland

Onze opslagdienst is ontworpen om het u gemakkelijk te maken. Wanneer u uw zomer- of winterbanden bij Autoland Holland laat monteren, kunt u voor slechts €40 per half jaar gebruikmaken van onze bandenopslag. Dit biedt u het gemak van niet zelf te hoeven slepen met banden en garandeert dat uw banden in de beste conditie blijven.

Bandenopslag in Haarlem

Onze bandenopslag faciliteit in Haarlem is voorzien van de ideale omstandigheden voor het bewaren van banden. Dit voorkomt problemen zoals uitdroging, vervorming en andere externe invloeden. Wij zorgen ervoor dat uw banden in perfecte staat blijven tot het moment dat u ze weer nodig heeft.

Voordelen van bandenopslag

De voordelen van het gebruik van onze bandenopslag zijn talrijk. U bespaart niet alleen ruimte thuis, maar ook de moeite van het slepen met een extra set banden. Onze opslagomstandigheden zijn optimaal voor het behoud van uw banden, iets wat thuis vaak niet haalbaar is. Maak gebruik van onze service en geniet van het gemak en de zekerheid.

Bezoek ons of neem contact op

Wanneer u de straat inrijdt, dan zijn wij de tweede garage aan uw rechterhand.

Gelegen in het hart van Haarlem, nabij de Amsterdamse Poort, is Autoland Holland gemakkelijk te bereiken voor al uw bandenbehoeften. Neem contact met ons op via 023 202 5385 en 06 53366085, of stuur een e-mail naar info@autolandholland.nl voor vragen of een offerte.

Contactgegevens

Autoland Holland
Amsterdamsevaart 28
2032 EB Haarlem
023-2025385
Afspraak maken

Ontevreden? Bel dan:
06-53366085

Autogarage Haarlem - Autoland Holland
  • Banden verhuur

  • 2e hands banden

  • Inkoop / verkoop van auto’s

  • Leenauto beschikbaar

  • Airco service

  • Schaderapport laten maken

  • Auto halen en brengen

  • Sleepdienst bij pech

Erkend APK Keuringsstation

Autoland Holland is een door de RDW
erkend keuringsstation

RDW erkend APK keuringsstation Haarlem

NU OOK AIRCO SERVICE

Koelt de airco niet meer zoals u gewend bent? Vanaf €80 vullen wij uw airco weer bij zodat u er weer koeltjes bij zit deze zomer