APK Keuring Haarlem

APK voor €25.- bij Autoland Holland

APK Keuring in Haarlem

Garagebedrijf Autoland Holland in Haarlem is een door de RDW erkend keuringsstation. Tijdens de APK keuring wordt gecontroleerd of het voertuig aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Er wordt bijvoorbeeld een uitlaatgasmeting gedaan en er wordt gecontroleerd of de koplampen geen tegenliggers verblinden. Tip: Combineer de APK met periodiek onderhoud!

Goedgekeurd of afgekeurd

Na de APK wordt de auto afgemeld bij de RDW. Omdat de RDW steekproeven houdt onder de afgemelde voertuigen is vooraf niet te zeggen hoe lang de keuring gaat duren. Wanneer uw voertuig is afgemeld ontvangt U een bewijs van keuring waar op vermeld staat of U rekening dient te houden met toekomstige gebreken, die nog geen afkeur waren maar dat wel worden. Komen we tijdens de keuring gebreken tegen, dan laten wij U weten wat hier de kosten van worden zodat deze hersteld kunnen worden. Na reparatie wordt de auto alsnog afgemeld bij de RDW.

Eventueel kunt U de beschikking krijgen over een leenauto zodat U zich toch kunt verplaatsen gedurende de tijd dat uw auto in de garage staat.

Afspraak maken

Contactgegevens

Autoland Holland Amsterdamsevaart 28 2032 EB Haarlem 023-2025385 Afspraak maken

Autogarage Haarlem - Autoland Holland
  • Banden verhuur
  • 2e hands banden
  • Inkoop / verkoop van auto's
  • Leenauto beschikbaar
  • Auto halen en brengen
  • Sleepdienst bij pech

Erkend APK Keuringsstation

Autoland Holland is een door de RDW erkend keuringsstation

RDW erkend APK keuringsstation Haarlem

TIJDELIJKE ACTIE!

Bent u in het bezit van een Toyota Aygo, Peugeot 107 of een Citroen C1? Dan bieden wij tijdelijk een niet te missen kans!!

Groot onderhoud €220,- incl btw.

Groot onderhoud + remschijven en remblokken voorzijde: €330,- incl btw