APK Keuring Haarlem

APK vanaf €35.-

APK keuring Haarlem

Autoland Holland in Haarlem is uw deskundige adres voor APK-keuringen. Als een door de RDW erkend keuringsstation, voeren wij grondige APK-keuringen uit om te controleren of uw voertuig voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen. Ons team zorgt ervoor dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft voor zowel uzelf als voor de omgeving.

Uitgebreide APK keuring in Haarlem

Tijdens de APK keuring controleren onze gekwalificeerde monteurs diverse aspecten van uw auto, waaronder de uitlaatgassen, verlichting, remmen, en de algehele staat van het voertuig. Wij hanteren strenge richtlijnen om ervoor te zorgen dat uw auto voldoet aan alle veiligheids- en milieunormen.

APK-keuringstarieven

Bij Autoland Holland bieden we competitieve tarieven voor APK-keuringen. Voor benzineauto’s kost de APK €35, voor dieselauto’s €50 en voor bestelwagens €90. Wij raden aan om de APK te combineren met periodiek onderhoud voor maximale efficiëntie en kostenbesparing.

Wat gebeurt er na de keuring

Na de APK-keuring melden we uw voertuig af bij de RDW. U ontvangt een keuringsbewijs waarop staat vermeld of uw voertuig is goedgekeurd of afgekeurd. Indien er gebreken zijn geconstateerd, informeren wij u over de noodzakelijke reparaties en de bijbehorende kosten. Na de reparatie wordt uw auto alsnog afgemeld bij de RDW.

Leenauto service beschikbaar

Voor uw gemak biedt Autoland Holland een leenauto service aan tijdens de APK-keuring. Zo blijft u mobiel terwijl wij voor uw auto zorgen. Ons team zorgt ervoor dat uw auto zo snel mogelijk weer klaar is, zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid.

Contact en locatie

Wanneer u de straat inrijdt, dan zijn wij de tweede garage aan uw rechterhand. Gelegen in het hart van Haarlem, nabij de Amsterdamse Poort, is Autoland Holland gemakkelijk te bereiken voor al uw auto onderhoudsbehoeften. Neem contact met ons op via 023 202 5385 en 06 53366085, of stuur een e-mail naar info@autolandholland.nl voor vragen of een offerte.

Contactgegevens

Autoland Holland
Amsterdamsevaart 28
2032 EB Haarlem
023-2025385
Afspraak maken

Ontevreden? Bel dan:
06-53366085

Autogarage Haarlem - Autoland Holland
  • Banden verhuur

  • 2e hands banden

  • Inkoop / verkoop van auto’s

  • Leenauto beschikbaar

  • Airco service

  • Schaderapport laten maken

  • Auto halen en brengen

  • Sleepdienst bij pech

Erkend APK Keuringsstation

Autoland Holland is een door de RDW
erkend keuringsstation

RDW erkend APK keuringsstation Haarlem

NU OOK AIRCO SERVICE

Koelt de airco niet meer zoals u gewend bent? Vanaf €80 vullen wij uw airco weer bij zodat u er weer koeltjes bij zit deze zomer